EN
Nu boeken
  • (+31) 6 513 782 71
  • welkom@onderdeappelboom.nl
Blog

Er kwamen veel mooie mensen over de vloer

  •  21 september 2021
  • Alice Somer

Wat kregen we ook dit seizoen weer veel mooie mensen over de vloer. Er was nog steeds Corona en er waren nog steeds maatregelen, maar het leek erop of iedereen zich ermee verzoend had. Er werd genoten van alles wat de natuur om ons heen te bieden had. Van alle lekkers als de pruimentaart en de bramen jam, en de eieren uit het kippenhok,  maar ook van de talrijke fiets en wandelroutes in de omgeving. De strandjes en meren als de Iberenplas en het Nije Hiemelriek www.hetnijehiemelriek.nl. Daarnaast werden plekken als het indrukwekkende herinneringskamp Westerbork,  Veenhuizen en de musea in Assen en WildLands in Emmen bezocht.

Ouders met peuters en baby’s die zich lekker bij het Natuurhuisje vermaakten en zich wentelden in rust met een boek in de hangmat. De -basis- schoolkinderen die tussen hun online lessen door pauzeerden en zich uitleefden op de trampoline of aan de Ping Pong tafel. En natuurlijk ook het stel ‘op leeftijd’ dat zich, buiten het seizoen, met fijne electrische fietsen aan de auto liet fêteren. Ze kregen een ‘verwen weekend’ aangeboden door hun kinderen, blijdschap om 40 jaar samenzijn.

We hadden mooie ontmoetingen, soms vluchtig en soms uitgebreid. We hebben geluisterd en gesproken. We ontvingen ze allemaal, onze gasten. Ook dit seizoen weer, met liefde, gezelligheid en plezier.

Meer blogs