EN
Nu boeken
  • (+31) 6 513 782 71
  • welkom@onderdeappelboom.nl

Eten

Wanneer je logeert in ons Natuurhuis kun je kiezen voor een uitgebreid ontbijt, dat bij het ontwaken voor je klaarstaat in het Bakhûs. Je krijgt heerlijk vers gebakken broodjes, en plak Drentse Krentewegge, en natuurlijk verse eitjes uit het kippenhok, jammetjes uit de omgeving -of eigen boomgaard- en kaas, vlees en zuivel die we halen we bij de boeren uit ons eigen dorp of in de omgeving.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om onze broodjes en lekkers te bestellen. Laat aan de herbergier van dienst;) een dag van te voren weten hoeveel broodjes je wilt bestellen, wij zetten dan een lekkere gevulde mand voor je klaar in de keuken van de Hoeve. Een keer per week verzorgen wij een Aanschuiftafel met een meergangen-streekgerechten diner. We willen je laten kennismaken met alle

mooie producten uit onze streek en daar gaan wij graag voor op pad. Zo zijn wij kind aan huis bij boer Pauw met zijn prachtige ‘witte goud’ dat vanaf eind mei dagelijks vers wordt geoogst. En wanneer het aspergeseizoen half juni echt voorbij is, kunnen we bij hem terecht voor de lekkerste zoete aardbeien. 
Verderop zit de biologisch-dynamische geitenboerderij Hansketien van Liesbeth en Monique. Zij verkopen heerlijke Gri, smakelijke geitenkaasjes en malse geiten-boutjes. Boer Jaap levert ons zijn rundvlees in alle vormen, van Garmingertjes tot de mooiste biefstukjes. Bij al dat moois schenken wij de heerlijkste wijn van de wijnboerderij verderop Wij’n Gaard of fris lokaal biertje van bierbrouwerij Maallust. Het hangt van het weer af of we buiten of binnen een mooie lange aanschuif-tafel dekken.

Boost in de ochtend

Siepel en pieper

Huisgemaakt boerenbrood