EN
Nu boeken
  • (+31) 6 513 782 71
  • welkom@onderdeappelboom.nl

Het natuurhuis

Al vanaf €90,- per nacht

Grootte: 55 m2
Capaciteit: 2 volwassenen en of gezin ( max 3 kinderen)
Bed: 2P Box spring
Facaliteiten: Wifi, Zithoek, Kitchenette, Flatscreen TV, Zonneterras, Eigen badkamer...

In ons knusse Natuurhuis

Naast de oude boomgaard, ‘ Onder de Appelboom’, staat onze sfeervol ingerichte  Natuurhuis, waar plek is voor vier tot zes gasten. Je kunt hier minimaal twee nachten reserveren om je volledig over te geven aan de rust.

Onder de Appelboom ligt op het erf van een mooie boerderij in Garminge en biedt naast een heerlijk, gezellig onderkomen, een terras, gratis WiFi en uitzicht op de tuin.
Bij het Natuurhuis is ruime privé parkeergelegenheid.
Je zit hier midden op de Drentse Hooglanden. Een prachtig en ongerept gebied. Waar je nog zonder iemand tegen te komen heerlijk kunt wandelen en fietsen. Er is een groot fietsroutenetwerk en de mbt tracks zijn ontelbaar.

Als je van vissen houdt zit je hier ook aan het juiste adres.

Het knusse Natuurhuis is voorzien van een zithoek, een kitchenette met een magnetron en een flatscreen-tv.

We verzorgen graag een vers ontbijt of bieden broodjes service waarbij we allerhande verse broodjes en lekkernijen voor je bakken in de keuken van de boerderij.

De kippen zijn op stok, de zon is onder en de sterren staan hoog aan de uitgestrekte hemel. Het was een mooie dag in de overweldigende natuur op de Drentse Hooglanden. Terwijl buiten het kampvuurtje naast de moestuin nog nagloeit, kruip jij diep onder de dons in Natuurhuis  terwijl je een laatste blik slaat op de uitgestrekte sterrenhemel.

#De bedden maken wij op met 2 losse dekbedden en kussens

#Royale baddoeken zijn ruim voorradig in de pas vernieuwde douche

#In overleg kan een huisdier ook komen slapen

#Voor de hele kleintjes zetten wij met liefde een opgemaakt kinderbedje klaar.

 

Reviews

27 Aug 2019
Brandon Kelley

Neque porro qui squam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora. incidunt ut labore et dolore magnam.

27 Aug 2019
Brandon Kelley

Neque porro qui squam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora. incidunt ut labore et dolore magnam.

Add Review

You Rating: