EN
Nu boeken
  • (+31) 6 513 782 71
  • welkom@onderdeappelboom.nl
Blog

Yoga challenge voor iedereen die -online- wil meedoen

  •  03 februari 2021
  • Alice Somer

We gaan de goede kant op in de bestrijding van de pandemie, het vaccineren van de oudere mensen begint in den lande op te starten, de basisscholen gaan voorzichtig weer open en de winkels mogen mondjesmaat weer wat verkopen via click&collect. Maar we zijn er echt nog niet. Voorlopig -helaas- geen horeca, theater en sportschool, zwembad of tennisclub. Dat vraagt om inventiviteit en creativiteit. Naast online werken lijken we ook steeds beter om te kunnen gaan met online sporten.  Gewoon, ook omdat het nog even niet anders is.

Onze eigen yoga docente, Suus heeft nu het superleuke idee opgevat om in februari van start te gaan met de online ‘Yoga -Challenge’ vanuit haar studio in onze boerderij en iedereen die zin heeft kan meedoen voor 7,50 per keer. Dus in deze suffe februari maand, in het staartje van de winter, waar we het voorjaar alweer ruiken kun je op de maandag/ woensdag/ en-of vrijdag van 11.30 uur tot 12.15 uur een moment neerdalen op je eigen yoga-mat. Thuis maar onder leiding van je docente Suus. Sommigen doen 1x mee en anderen twee of drie keer per week. Maar leuk is het.

De reden voor deelnemers om aan te sluiten is dat het ondanks een online bijeenkomst toch een gezellig clubje mensen is dat elkaar regelmatig treft en elkaar zodoende stimuleert om ook echt dat yoga momentje mee te pakken waar je even van tot rust komt. Waar je energie van krijgt tussen het zoomen door. Want zeg nou zelf: Om die discipline nou altijd alleen uit je zelf te halen in deze tijden is ook niet leuk. Dus wat let je, hoppa het is nog steeds februari dus meld je aan voor die heerlijke sprankelende drie kwartier -of meer voor de liefhebbers- op de mat!

Yoga- Whapp van Suus: 06-51378271 

Meer blogs

Blog

Yoga Flow Class

09 oktober 2020
Blog

Daaf

15 oktober 2020