EN
Nu boeken
  • (+31) 6 513 782 71
  • welkom@onderdeappelboom.nl
Blog

Vier Land-Ladies

  •  15 oktober 2020
  • Alice Somer

Op Hoeve de Samenwerking wonen vier ‘Land-Ladies’: Suus & Jet en Lidy & Alice. Ieder van ons brengt haar eigen ervaring, enthousiasme en interesse mee naar de boerderij en haar gasten. De werkzaamheden rondom ons Natuurhuisje verdelen we, zodoende doet ieder waar zij goed in is of waar zij zin in heeft. Ons gezamenlijk doel is om het de gasten optimaal naar de zin te maken tijdens hun verblijf bij ons in Garminge.  

Vind je het leuk om ons alvast een beetje te leren kennen?

*Jet en Suus zijn ondernemers in hart en nieren en naast de werkzaamheden rondom ons Natuurhuis, runnen zij samen hun bedrijf: ‘De Samenwerking  Onderwijsvernieuwers’  in Amsterdam, Drenthe en de rest van Nederland. Hun expertise is gericht op innovatie, zowel in onderwijs als ver daar buiten. Samen toeren ze in hun toffe Jeep Cherokee door Drenthe, omdat ze het leuk vinden op zoek te gaan naar de gaafste vintage meubelen en gebruiksvoorwerpen. Die vinden altijd ergens hun plek in de grote boerderij of in het Natuurhuis. 

*Suus is daarnaast yoga docente en geeft iedere maandag les aan een yoga groep, met mensen uit het dorp en belangstellende gasten zijn ook altijd van harte welkom om mee te doen aan en fijne yogales. Met haar valt altijd wel iets af te spreken rondom mooie workshops of het uitwerken van ideeën. Suus is inspirator en herbergier in hart en nieren en verheugt zich op het verder ontwikkelen van de moestuin en de boomgaard. Zij heeft er plezier in haar gasten in het Natuurhuis te verwennen met lekker eten van eigen grond of uit de directe omgeving.

*Jet heeft altijd innovatieve ideeën en is steengoed in het verwezenlijken daarvan; zij verheugt zich op de uitvoering van ons sfeervolle Studio-cafe: De Samenwerking Drenthe}. 

Jet is de bananen-brood expert op Hoeve de Samenwerking en echt goed in technische snufjes.  Zij is lekker actief in en om social mediahaar insta account staat boordevol prachtige semi- professionele natuurfoto’s, neem maar eens een kijkje op: onder_de_appelboom , Harriet_Kollen of jens_changemakers. Met Jet kun je altijd in gesprek en op verkenning… Of het nu gaat over zakelijke issues of over items rondom zingeving. 

*Lidy is ondernemer en financieel expert,  zij doet de (financiële) organisatie van de gehele Hoeve, dat doet zij geruisloos en gesmeerd, naast de planning rondom de B&B. 

Lidy  heeft de gave om alle ballen tegelijk in de lucht te brengen, en ze ook nog op te vangen… Naast haar werk als herbergier, werkt zij ook drie dagen per week als interim op scholen in de regio Utrecht. Thuis gekomen schuift zij nog met het grootste gemak een clafoutis in de oven, met pruimen uit eigen boomgaard. En lekkerrrrrrrr… Lidy weet precies wat mensen nodig hebben en hoe ze te verwennen.

*Alice is tekstschrijver en sfeermaker. Haar ervaring en achtergrond als tekstschrijver, journalist kan ze optimaal inzetten op Hoeve de Samenwerking, want de website willen we graag vullen met onze mooiste verhalen en blogs. Zij doet haar best mensen te laten zien wat Hoeve de Samenwerking allemaal te bieden heeft in tekst, woord, beeld en geluid en  de foto’s van Jet verwerkt Alice met een gezellig tekstje richting de website.  

Samen hebben wij één doel: Onze toekomstige gasten te ontvangen voor een complete, gezonde en vrolijke belevenis op onze Hoeve!

Meer blogs